Torun: Yeniden iktidar olacağız

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, “İnşallah Bursa’da çalınmadık kapı bırakmayacağız ve partimizi yeniden iktidara taşıyacağız” dedi.

Torun: Yeniden iktidar olacağız

AK Parti İl Başkanlığı’nın düzenlediği bayramlaşma programında konuşan Torun, “Bir seçim atmosferindeyiz. 1 Kasım erken Genel Seçimleri’nde partimizi temsil edecek adaylarımız belli oldu. Seçime hazırlık döneminde İnşallah kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Girilmedik sokak, ev, mahalle bırakmayacağız. İnşallah hep birlikte Bursa’mızı karış karış gezeceğiz ve tüm halkımızla kucaklaşacağız. Bu organizasyonda partimize kuruluşundan bugüne hizmet etmiş her kademeden teşkilat mensuplarımızla topyekun olarak birlikte çalışacağız. AK kadrolarda bu birlik ve beraberlik olduğu sürece önümüzde hiçbir güç duramayacaktır. İnşallah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ile birlikte durmadan koşacağız ve 1 Kasım’da partimizi yeniden iktidara taşıyacağız.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X