Torun’a Somali’den klipli destek

AK Parti Bursa milletvekili adayı Dr. Cemalettin Kani Torun, seçim ofisinde sosyal medya takipçileri ve seçmenlerle buluştu.

Torun’a Somali’den klipli destek

Haşim İşcan Caddesi üzerindeki seçim ofisinde düzenlenen kokteylde konuklarını ağırlayan Cemalettin Kani Torun, takipçilerinin her geçen gün artan bu yoğun ilgisine teşekkür etti. Milletvekili adayıyla birebir görüşme imkanına sahip olan konuklar, Dr. Torun’a adaylık sürecinde başarılar dilerken, şikayet ve taleplerini yüz yüze aktarma imkanı tanınmasından dolayı organizasyon için teşekkür ettiler. Buluşmaya, Dr. Kani Torun’un Somali Büyükelçiliği sırasında burslandırıp ülkemize eğitim için yolladığı öğrenciler de katıldı.

Sosyal medya buluşmasında en büyük sürpriz, Türkiye’nin Somali eski Büyükelçisi Dr. Cemalettin Kani Torun’un Bursa’dan üçüncü sıra milletvekili adayı olmasına sevinen Somalililer tarafından yapılan klipli destek oldu. Torun’a desteklerini sunmak için seçim şarkısı hazırlayan Somalililer, şarkının klibinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başbakan olduğu dönemde Somali’ye yaptığı ziyarete ve Torun tarafından gerçekleştirilen hizmetlere yer verdi.

Sözleri Cabdi-dhuux Yuusuf Xasan ve Abdikariin Farah tarafından yazılan, Somalili tanınmış şarkıcılar Asho Kiin Elmi Hashi ve Abdi Ahmed Heelo tarafından seslendirilen seçim şarkısında, Türkiye’nin Somali’de yaptığı insani yardım ve kalkınma yatırımlarını da konu edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X