Torun’dan Dağ Bölgesi’ne teşekkür ziyareti

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık ve Keles teşkilatları ve vatandaşla buluşarak, 16 Nisan’da sandıklardan çıkan sonuçlar için teşekkür etti.

Torun’dan Dağ Bölgesi’ne teşekkür ziyareti

Dağ bölgesinin partilerine verdiği desteği bir kez daha gösterdiğini ifade eden Torun, tüm teşkilatları ile referandum hazırlıkları sürecinde gece gündüz sahalarda olduklarını belirterek, “Bursamızı karış karış gezdik ve halkımızla buluştuk, hayata geçirmek istediğimiz yeni sistemin zorunluluğunu anlattık. Bursa halkı her zaman olduğu gibi bu önemli dönemeçte de desteğini bizden esirgemedi. Bu anlamda tüm teşkilat mensuplarımıza ve halkımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Bundan sonra bize kalan, adımlarımızı hızlandırarak Türkiye’nin güçlü geleceğini ilmek ilmek işleyen hükümetimizin en büyük destekçilerinden biri olmaya devam etmektir. Bu yolda da en büyük gücümüz yine milletimiz olacaktır” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X