Torun’dan dağ ilçelerine ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, referandum hazırlıklarını sürdürüyor. Başkan Torun, ilçe teşkilatları ziyaretlerine dağ bölgesinden başlayarak, teşkilatları ve bölge halkı ile bir araya geldi.

Torun’dan dağ ilçelerine ziyaret

İlk olarak Orhaneli’ye giden Başkan Torun, burada İlçe Başkanı Ali Aykurt, İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ve belediyeyi ziyaret etti. Daha sonra Büyükorhan İlçe Başkanı Ahmet Korkmaz ve Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş’ı ziyaret eden Başkan Torun, daha sonra Harmancık İlçesi’ne geçerek burada İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Temel ve Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya ile birlikte belediyenin ilçedeki sporcu gençlere yönelik malzeme yardımı programına katıldı. Başkan Torun, son olarak Keles İlçesi’ne geçerek burada İlçe Başkanı Mehmet Keskin ve Keles Belediye Başkanı Mehmet Teke’yi ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Torun, ziyaretlerinde mevcut anayasanın değişiminin gerekliliğini ve tek başlı yönetim biçiminin ülkeye neler kazandıracağını anlattı, halktan destek istedi.  Türkiye’nin vesayetçi zihniyetlerden yıllardır çok çektiğini anlatan  Torun, yeni anayasa ile devletin içine çöreklenen ve mevcut anayasadaki boşluklardan faydalanan vesayet odaklarının ve izlerinin tamamen temizleneceğini belirtti.  Torun, mevcut sistemle özellikle koalisyon dönemlerinde siyasi çekişmeler nedeniyle ülkenin en iyi ihtimalle yerinde saydırıldığına defalarca şahit olunduğunu vurgulayarak, “Bizler daha güçlü bir Türkiye yolunda atılımların ve yatırımların önünü daha fazla açmak, kararların daha hızlı hayata geçirilerek adımların daha seri atılabilmesi için bu fikri geliştirdik ve çok şükür oy çokluğu ile meclisimizden geçti. Şimdi söz milletimizde. Bizler milletimizin kararına güveniyoruz. Halkımız her zaman olduğu gibi en doğru kararı verecektir. Bize düşen bu süreçte milletimizle buluşup, anayasa değişikliği fikrimizi anlatmaktır. Bu bilinçle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X