Torun’dan paralel iddialarına yanıt

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, teşkilat içindeki kripto paralel iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Torun’dan paralel iddialarına yanıt

Paralel yapılanma ile mücadele ettiğini ve taviz vermediğini kaydeden Torun, şunları söyledi:

“Konuya bu kadar hassasiyetle yaklaşan bir il başkanının en yakınında paralel yapı ile bağlantısı olan birini tutması mümkün değildir. Haberlerde ismi geçen arkadaşımızı ben bugün tanımadım, otuz yıldır tanıyorum. Bu arkadaşımıza paralel yakıştırması yapılıyor. Neden? Çünkü bu arkadaşımız cemaate ait olduğu bilinen Nilüfer Lisesi’nde okumuş. Bu arkadaşımız bu okuldan mezun olalı 20 yıldan fazla bir süre geçmiş. O dönemde bu okula kimler gitmedi ki?

OKULLARLA İÇ İÇEYDİK

17 ve 25 Aralık operasyonlarından önce biz AK Parti olarak cemaat okullarıyla iç içeydik. Hatta Bursa açısından bakıldığında Orhangazi Üniversitesi’nin arsasını AK Parti grubu tahsis etti. Yani kimse 17 ve 25 Aralık operasyonları öncesindeki durumu nedeniyle sorgulanmamalı ve mevzubahis süreç sonundaki tavırlarına bakılmalıdır. Ayrıca bu haberleri yapanların gözden kaçırdığı bir şey daha var; Abdullah Duman, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mezun olduğu İstanbul Fatih İmam Hatip Lisesi’nin de mezunları arasında olan bir arkadaşımızdır. Peki bu yönüyle neden ön plana çıkarılmıyor? Bütünüyle belirli bir maksada yönelik bir algı operasyonu olduğu açıkça ortadadır. Bu arkadaşımız biz il kongresine giderken gündeme geldi. Çünkü amaç onun üzerinden il başkanlığını ve il başkanını yıpratmaktı.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X