Torun’dan STK’lara temayül teşekkürü

AK Parti’nin tüm Türkiye’deki il teşkilatlarında eş zamanlı olarak düzenlediği temayül yoklamasına Bursa’da hizmet veren 4 bin 285 sivil toplum kuruluşundan 7 bin 321 temsilci katıldı.

Torun’dan STK’lara temayül teşekkürü

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Bursa’da ve Türkiye genelinde partilerince ilk kez gerçekleştirilen uygulamaya gösterilen yoğun ilgiden dolayı sivil toplum kuruluşlarının yöneticilerine teşekkür etti. Başkan Torun, yazılı olarak yaptığı açıklamasında, “2015 Genel Seçimleri partimiz ve ülkemiz için çok önemli. Yeni Türkiye hedefimize açılan kapıla İnşallah halkımızın desteğiyle ve onlara söz verdiğimiz gibi hediye edeceğimiz yeni anayasamız açacak. Bu ülkeyi vesayetlerden, illegal örgütlerden, halk iradesinin hakimiyetini ve Türkiye’nin gelişimini engelleyen her türlü oluşumdan kurtaracak anayasamızı oluşturmamız bu seçimlerde alacağımız başarılı sonuçlara bağlı. Bu anlayışla gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz” dedi.

Başkan Torun, sözlerine şöyle devam etti: 

“Bugün gerçekleştirdiğimiz organizasyon, partimizin istişare kültürünün güzel bir örneğidir. Bizler bu şehrin sorunlarını, taleplerini Meclisimize en güzel şekilde taşıyabilecek isimleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için de adeta kılı kırk yararak çalışıyoruz. Bugün de Bursamızda bir ilke daha imza atarak Milletvekillerimizin belirlenmesi yolunda sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcilerinin görüşlerini aldık. Programımız hafta içi gününe denk gelmesine rağmen büyük bir katılım gerçekleşti. Bu açıdan oylamamıza katılarak, şehrinin ve ülkesinin geleceğine sahip çıkan ve organizasyonumuzu adeta bir demokrasi şenliğine dönüştüren  tüm sivil toplum örgütü temsilcilerimize teşekkür ediyorum.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X