Torun’dan teşekkür ziyaretleri

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, Osmangazi, Nilüfer ve Yıldırım ilçe teşkilatlarını haftalık olağan yönetim kurulu toplantılarında ziyaret etti.

Torun’dan teşekkür ziyaretleri

Milletvekilleri ve il yöneticilerinin de katıldığı ziyaretlerde Başkan Torun, ilçe yöneticilerinden çalışmaları hakkında bilgiler aldı. 

İlçe yönetimlerine seçim döneminde partilerine verdikleri destekten ötürü teşekkür eden Torun, “Hep birlikte gece gündüz demeden sahalarda olduk. Şehrimizin her noktasında her kesimden insanımızla bir araya geldik. 7 Haziran seçimlerinde  de halkımız bu çabamızı her zaman olduğu gibi gördü ve bizi yine açık ara oy farkı ile birinci parti yaptı. Halkımız yine bizlere karşı olan güvenini sandıkta ortaya koydu. Ben bu çabalardan ötürü her kademeden teşkilat üyelerimize teşekkür ediyorum. Halkımız iradesini sandıklarda gösterdi. Biz teşkilat mensupları olarak bundan sonra genel merkezimizin yetkili kurullarının verdiği kararların arkasında olacağız ve ülkemizin geleceği için durmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X