Torun’dan yeni yönetime ziyaret

AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun geçtiğimiz günlerde göreve yeni gelen Mudanya İlçe Başkanı Dr. Murat Ünal ve ilçe yönetimini ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Dr. Murat Ünal, çalışmaları ve hedefleri ile ilgili bilgi verirken, Torun ise

Torun’dan yeni yönetime ziyaret

Cemalettin Torun, “Mudanyamız gerek coğrafi konumu, gerekse de tarihi ve doğal güzellikleri ile Bursamızın gözde ilçelerinden biri. Mudanyamızı Türkiye’ye ve dünyaya mal edecek çalışmalara ancak AK kadrolar imza atabilir. Bunun en güzel örneklerini büyükşehir belediyemiz yaptığı çalışmalarla veriyor. İnşallah hep birlikte her zaman olduğu gibi gece gündüz çalışarak Mudanya’yı yeniden AK Parti belediyeciliği ile buluşturacağız ve ilçe belediyemiz, büyükşehir belediyemizle elele Mudanya’ya hak ettiği hizmetleri getirecektir. İlçe yönetimimizin bu yolda gereken çalışmaları tüm çabayı göstereceğine inanıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X