TOSYÖV Bursa’da Korkmaz dönemi

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği’nin tek liste ile gidilen seçimlerde İsmail Hakkı Kavurmacı başkanlık görevini İsmail Korkmaz’a devretti.

TOSYÖV Bursa’da Korkmaz dönemi

ASLIHAN AYDIN

 

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nde dün gerçekleştirilen genel kurulda konuşan İsmail Korkmaz, kadın üyelerin daha aktif hale gelmesi için çalışacaklarını kaydetti. 

Şirketlerin ikinci kuşak yöneticilerinden oluşan yeni bir TOSYÖV inşa etmek istediklerini vurgulayan Korkmaz, “Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BSTO), Uludağ Üniversitesi ve KOSGEB ile projeler yapmayı hedefliyoruz. İhracatımızı artıran KOBİ’leri büyütmeye devam edeceğiz. Tüketen değil, üreten KOBİ’lerin merkezde olacağı bir Türkiye için tüm gücümüzle sahada olacağız” dedi.

İsmail Hakkı Kavurmacı ise, iki dönemdir kendisine destek veren ve iş birliğinde bulunan kurumlara teşekkür etti, yeni yönetimin başarılı olması için desteğini esirgemeyeceğini söyledi. 

TOSYÖV Bursa’nın İsmail Korkmaz başkanlığındaki yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: İlker Duran, Gül Çiçek Zengin Bintaş, Özgür Morkan, Hülya Çiçekçi, Semih Yiğit, Esra İnhanlı, Bayram Ali Özdemir, Mustafa Ekinci, Yasemin Meriç, Fatih Norman, Ali Sinan Duran, Bahadır Celal Manasoğlu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X