Tozlu Yolda, Sandalyeli Oturma Eylemi

Adıyaman’da, yollarının tozlu ve bozuk olmasından şikayetçi olan mahalle sakinleri, yol ortasına bıraktıkları sandalyeler üzerinde bir süre oturarak e…

Tozlu Yolda, Sandalyeli Oturma Eylemi

Adıyaman’da, yollarının tozlu ve bozuk olmasından şikayetçi olan mahalle sakinleri, yol ortasına bıraktıkları sandalyeler üzerinde bir süre oturarak eylem gerçekleştirdi. Alitaşı Mahallesi, Küme Evleri yolunun bozuk ve tozlu olmasından şikayetçi olan vatandaşlar yetkililerin biran önce kendilerine yol için çözüm bulmalarını istediler. Mahalle sakinleri, mahallede astım hastası ve yaşlı olan kişilerin bulunduğunu ve geçen arabalardan olayı yolda kalkan tozdan dolayı sıkıntılar yaşadıklarını belirttiler. Sıkıntı içerisinde sıkıntı yaşadığını belirten mahalle sakinleri, “Yolumuz tozlu ve bozuk. Bu bozuk yoldan geçen arabaların kaldırdığı tozdan oldukça rahatsız oluyoruz. Ne kapı pencerelerimizi aça biliyoruz neden bahçelerimizde yetişen meyve ve sebzelerimizden verimli ürün ala biliyoruz. Biz meyve sebzeleri de geçtik, kapı ve pencerelerimizi de geçtik burada astım hastası ve yaşlı olan birçok insan var. Tozdan dolayı astım hastası olan hastalarımız fenalaşıyor zaman zaman zor durumlar geçiriyorlar. Bizler yetkililerimizden bu yola bir çözüm bulunmasını istiyoruz” şeklinde konuştular. Mahalle sakinleri, yola bir çözümün bulunmaması takdirinde bir kepçe kiralayıp yolun her iki tarafını kazarak, yolu trafiğe kapatacaklarını vurguladılar.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X