Trabzon`da yapamadıklarını burada yapacak

Spor Toto Süper Lig`de geride kalan 4 haftada 2 deplasman galibiyeti alan Bursaspor, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde sezonu zirvede, en kötü Avrupa kupalarına katılma vizesi alacak bir yerde bitirmeyi hedefliyor.

Trabzon`da yapamadıklarını burada yapacak
Kulübün yönetim kurulu üyesi Ali Turan, yaptığı açıklamada, Başkan Recep Bölükbaşı’nın iddia ettiği gibi her yıl Avrupa kupalarına katılma geleneğini bu sezon sonunda da sürdürmek istediklerini söyledi.
 
Olağanüstü kongreyle göreve geldiklerini anımsatan Turan, kongrede devam etmeleri halinde bu hedef doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini, aksi bir durum için de gelecek yönetime iyi bir teknik heyet ve futbolcu kadrosu bırakacaklarına inandıklarını kaydetti.
 
Turan, Bursaspor’un ilk şampiyonluğunu 2009-2010 sezonunda teknik direktör Ertuğrul Sağlam döneminde elde ettiğini anımsatarak, “O zaman bir anlamda Türk futbolunda devrim yapmıştık. İnşallah ikinci şampiyonluğumuzu Şenol Güneş hocamızla yaşarız. Şenol hocamız, taraftarı camiayı ve Bursa kamuoyunu çok sevdi” dedi.
 
“Bursaspor’a getirebileceğimiz en iyi hocayı getirdik” diyen Turan, şunları söyledi:
 
“Şenol Güneş hocamızın kariyeri belli. Bursaspor’a Şenol hoca, Şenol hocaya da Bursaspor lazım. Trabzonspor’da yapamadıklarını inşallah Şenol hocam Bursaspor’da gerçekleştirecektir. Ona inanıyor ve güveniyoruz. Bugüne kadar yaptıklarıyla da bunu kanıtladı. Gerek takım disiplini gerek antrenman gerekse taktiksel anlamda gerçekten çok profesyonel çalışıyor. Altyapıyla da ilgileniyor. Tesisleri gezip altyapı antrenörleriyle tek tek görüştü. Ligde takım oturunca altyapıyla daha yakından ilgilenecek.”
 
Ali Turan, Şenol Güneş’in genç oyunculara bakışını da çok beğendiklerini, yıllardır takımda yer alan kaleci Harun Tekin’e güvenerek eldivenleri verdiğini anımsatarak, bu durumun diğer genç oyuncuları da umutlandırdığını bildirdi.
 
Taraftarın Passolig tepkisi
 
Bursaspor taraftarlarının Passolig’e yönelik tepkisine de değinen Turan, bu durumun tüm Türkiye’nin sorunu olduğunu belirtti.
 
Turan, yeşil-beyazlı taraftarların takımına olan sevgisinin ve desteğinin herkes tarafından bilindiğini vurgulayarak, şunları söyledi:
 
“Passolig’e karşı Bursaspor taraftarlarının tepkisi var ama bu sorun tüm Türk futbolunda mevcut. Bursaspor taraftarı takımını çok sever. Ancak son dönemde başladılar almaya. Bizim taraftarımız tribünden çekilmez. Bu geçici bir zaman. Alacağımız galibiyetlerle tribünlerin dolacağına inanıyorum. Taraftarsız maç olmaz. Hele Bursaspor hiç olmaz. Ben taraftarlarımıza güveniyorum. Tüm Türkiye, hatta taraftarlarımızın gücünü biliyor. Anadolu’da İstanbul takımlarıyla tribün anlamında yarışan tek takım Bursaspor.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X