Trabzonlu İş Adamından Erciş Belediye Spor’a Destek

Trabzon’da faaliyet gösteren ACŞ Mimarlik adlı şirketin sahibi iş adamı Yaşar Aydın, Van’ın Erciş Belediye Spor bünyesinde açılan çocuk yaz okuluna…

Trabzonlu İş Adamından Erciş Belediye Spor’a Destek

Trabzon’da faaliyet gösteren ACŞ Mimarlik adlı şirketin sahibi iş adamı Yaşar Aydın, Van’ın Erciş Belediye Spor bünyesinde açılan çocuk yaz okuluna malzeme desteğinde bulundu. Erciş Belediye Spor’un yaz okuluna kayıtlı 24 öğrenciye forma, çorap ve ayakkabı hediye eden iş adamı Aydın, bu davranışın kardeşlik bağına hizmet edeceğini umduğunu söyledi. İş adamı Yaşar Aydın, ’’Erciş Belediye Spor ile Trabzonspor arasında bir dostluk, Ercişliler ile Trabzonlular arasında da gönül bağı kurmak istiyoruz. Bu anlamda küçük de olsa bu desteğin daha büyük dayanışma girişimlerine ön ayak olmasını diliyorum” dedi. Erciş Belediye Spor Kulübü Başkanı Murat Şebap ise, yapılan destek karşısında duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Verilen destek küçük de olsa bizler için anlamı büyük. Tansiyonun yükseldiği, çatışma ortamının arttığı bu dönemde böylesi bir desteği zamanlama olarak çok kıymetli görüyoruz’’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X