Trabzonspor Avrupa sahnesinde! Kopenhag’daki maç saat kaçta hangi kanalda?

Bordo mavililer, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bu akşam TSİ 22.00’de Danimarka’da Kopenhag’a konuk olacak.

Trabzonspor Avrupa sahnesinde! Kopenhag’daki maç saat kaçta hangi kanalda?

Trabzonspor, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün deplasmanda Danimarka’nın Kopenhag takımı ile karşılaşacak. Parken Stadı’nda TSİ 22.00’de başlayacak karşılaşmayı İngiliz hakem Michael Oliver yönetecek.

Trabzonspor, 24 Ağustos’ta sahasında oynanacak rövanş mücadelesi öncesinde avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor. Bordo mavililerde, sakatlıkları bulunan Marek Hamsik, Hüseyin Türkmen, Serkan Asan ve Atakaş Hatayspor maçı sonrası kolundan ameliyat edilen Edin Visca, zorlu mücadelede yer alamayacak.

Yeni transferler Enis Bardhi ve Marc Bartra, Kopenhag maçı kadrosuna dahil edildi.

22.00/EXXEN

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2022-2023 sezonu play-off turu maçları bugün başlıyor. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı organizasyonunda, play-off turunun ilk maçları 16-17 Ağustos, rövanşları ise 23-24 Ağustos’ta yapılacak. Tur atlayan takımlar, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacak. Elenen ekipler ise yoluna UEFA Avrupa Ligi gruplarında devam edecek.

BUGÜN
22.00 Bodo/Glimt-Dinamo Zagreb
22.00 Kopenhag-Trabzonspor
22.00 Rangers-PSV

YARIN
19.45 Karabağ-Viktoria Plzen
22.00 Maccabi Haifa-Kızılyıldız
22.00 Dinamo Kiev-Benfica

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X