Trabzonspor-Fenerbahçe maçı tatil edildi

Spor Toto Süper Lig’de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşma, yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edildi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı tatil edildi

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe, 23. dakikada Alper Potuk, 27. dakikada Volkan Şen, 57. dakikada Nani, 63. dakikada Van Persie’nin golleriyle 4-0 üstünlük sağladı.

 

Fenerbahçe’nin 4-0 üstünlüğüyle devam eden karşılaşmanın sonlarına doğru Onur Recep Kıvrak’ın bulunduğu kalenin arkasında bulanan tribündeki taraftarlar, önce tel örgülerin olduğu direği kırdı. Örgülerin sökülmesi üzerine sahaya yabancı maddeler atan taraftarlardan birkaçı güvenlik görevlilerine rağmen sahaya girdi. 

Taraftar ilave yardımcı hakeme saldırdı

 

Bir taraftar, karşılaşmanın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan’a saldırdı. Bordo-mavili taraftar yere düşürdüğü Bayarslan’a vurmaya başladı. Daha sonra güvenlik görevlileri, bu taraftarı yakalayarak gözaltına aldı.

 

Hakemler ve futbolcular soyunma odasına gitti

 

Daha sonra Fenerbahçeli futbolcular, bazı Trabzonsporlu oyuncular ve hakemler koşarak soyunma odasına gitti. Kaleci Onur’un da soyunma odasına giderken forması ve eldivenlerini saha kenarına bıraktığı gözlendi.

 

Oyunun durmasının ardından bordo-mavili taraftarlar stadı terk etmeye başladı. Güvenlik güçleri bu sırada saha içinde ve etrafından geniş önlemler aldı.

 

Güvenlik güçleri saha kenarında önlemlerini sürdürürken bir taraftar da skorboardın üzerine çıkarak Fenerbahçe bayrağını indirdi, yerine Trabzonspor atkısını astı.

 

Maçın bitiminden yarım saat sonra da karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım’ın maçı tatil ettiğini açıklandı.

 

Forma tepkisi

 

Fenerbahçe’de 75. dakikada oyundan çıkan Nani’den protokol tribünde bir kişi, formasını aldı. Bunun üzerine protokoldeki diğer taraftarlar büyük tepki göstererek aldıkları formayı tekrar sahaya attı. 

 

Forma da sahadaki görevliler tarafından tekrar Nani’ye verildi. Bu sırada tribünde gerginlik oluşurken söz konusu kişi de stattan çıkarıldı.

 

TFF: Maç tatil edildi

 

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maç, yaşanan saha olayları nedeniyle tatil edildi.

 

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamada, karşılaşmanın hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edildiği belirtilerek, şöyle denildi:

 

“Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Süper Lig 30. hafta müsabakası 89. dakikada, maçın ilave yardımcı hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı ve yaşanan saha olayları nedeniyle hakem Bülent Yıldırım tarafından tatil edilmiştir. Müsabakayla ilgili karar TFF Yönetim Kurulu tarafından verilecektir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X