Trabzonspor, N’Doye ile sözleşme imzaladı

Trabzonspor, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Hull City’den transfer ettiği Senegalli futbolcu Dame N’Doye’yle sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, N’Doye ile sözleşme imzaladı

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen, kulüp sportif direktörü Süleyman Hurma’nın da hazır bulunduğu törende N’Doye, kendisini 3 yıllığına bordo mavili renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

 

N’Doye, Trabzonspor’un çok büyük bir kulüp ve camia olduğunu belirterek, “Gelenek olarak burada hep büyük oyuncular bulunmuştur. Burada olmak ayrı bir mutluluk. Ben de böyle bir ekibin parçası olacağım için mutluyum. Elimden gelenin en iyisini takım yararına vereceğimi belirtmeliyim” şeklinde konuştu.

 

Önemli bir oyuncuyu kadrolarına dahil ettiklerini vurgulayan Süleyman Hurma, “Taraftarın ve camianın beklediği performansı ortaya koyacağına inanıyoruz. Takıma, şehre ve ülkemiz futboluna bir an önce adapte olması için kendisine yardımcı olacağız” değerlendirmesinde bulundu.

 

Hurma, basın mensuplarının soruları üzerine, takıma takviye yapılacağını ve bazı oyuncularla da vedalaşacaklarını anlatarak, “Savunma oyuncusu arayışımız var. Mutlaka savunmamızı takviye edeceğiz. İki veya üç oyuncu alabiliriz. Bu oyuncuları, bizim istediğimiz koşullar oluşursa alırız. Olmazsa almayız. Transfer yapmak gibi bir zorunluluğumuz yok. Tüm arayışımız 2-3 oyuncu transferi üzerine” diye konuştu.

 

Öte yandan N’Doye, her sezon için 2 milyon 500 bin avro olmak üzere toplam 7,5 milyon avro garanti ücret alacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X