Trabzonspor sahneye çıkıyor

Bordo mavililer, UEFA Avrupa Ligi macerasına bu akşam Differdange 03 maçıyla start verecek. Avni Aker’deki mücadele 21.00’de başlayacak.

Trabzonspor sahneye çıkıyor

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda bu akşam Lüksemburg’un Differdange 03 takımını konuk edecek. Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak karşılaşmayı Bulgar hakem Ivaylo Stoyanov yönetecek. UEFA Avrupa Ligi’nde son 2 sezondur ön eleme turlarını geçerek kaldığı gruplardan da çıkma başarısı gösteren bordo mavililer, 46 gün sonra resmi karşılaşma oynayarak sezonu en erken açan takım olacak.

ŞOTA VE ONUR’UN HEYECANI

Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Shota Arveladze, teknik direktörlük yaşantısında bordo mavili takımla ilk maçına çıkacak. Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi’nde Legia Varşova ile oynanan grup maçında sol diz ön çapraz bağlarından sakatlanarak ameliyat olan kaleci Onur Recep Kıvrak’ın 286 gün sonra formasına kavuşması bekleniyor.

9 OYUNCU YOK

Trabzonspor’da UEFA’ya gönderilen listede adları yer almayan yeni transferler Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, M’bia, Cavanda ile bonservisi Kasımpaşa’dan alınan Özer Hurmacı forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Bourceanu, Deniz Yılmaz, Bosingwa ve Cardozo da kadroda yer almıyor.

21.00 TRT 3 SPOR/CANLI

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X