Trabzonspor’dan Bursaspor maçı için ‘derbi tarifesi’

Bordo Mavili yönetim, karşılaşmanın bilet fiyatlarını derbi tarifesinden tuttu. Yönetici Köksal Sadıklar, ‘Bursaspor ligimizin önemli takımlarından biri ve başında da bizim için çok değerli bir teknik adam var’ dedi.

Trabzonspor’dan Bursaspor maçı için ‘derbi tarifesi’

Spor Toto Süper Lig’de heyecan sürerken, Trabzonspor yönetimi, Bursaspor’la 13 Mayıs’ta Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynayacağı karşılaşmanın bilet fiyatlarını derbi tarifesinde tuttu. 

Yönetici Köksal Sadıklar, ‘İki takımın da Avrupa hedefi var. Bursaspor ligimizin önemli takımlarından biri ve başında da bizim için çok değerli bir teknik adam var. Bu maç bizim için bir derbidir’ dedi. 

ZAMLI YAPTILAR

Normal lig maçlarında kale arkası tribünlerini 5, maraton tribünü 15, kapalı tribünü 30-40 ve VIP tribünü biletlerini 100 liradan satışa sunan Trabzonspor, derbi maçlarda ise yüzde 30-50 zamlı uygulamaya gidiyor. Buna göre Trabzonspor’un Bursaspor maçı için belirlediği bilet fiyatları şöyle: Kale arkası 10, Maraton tribünü 25, Kapalı tribün A,D,E,H Blokları: 50, Kapalı tribün B,C,F,G blokları 60, VIP tribün 150 lira.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X