Trafiğe soluk aldıracak proje

Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Ulaşılabilir Bursa’ hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar, kentin merkezindeki trafiğe de nefes aldırmaya devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Alacahırka Mahallesi’nde yaptığı incelemelerde, kent trafiğinin rahatlam

Trafiğe soluk aldıracak proje

Başkan Altepe, Cilimboz Deresi’nde yapılan çalışmaları anlatarak, “Muradiye ile Alacahırka arasındaki Cilimboz Deresi üzerindeki fabrikalar ve çevredeki binalar yıkıldı, derenin sağı ve solu temizlendi” dedi.

Cilimboz Deresi duvarlarının alt kısımlarının desteklenmesine yönelik projelerin ilgili kurumlarca onaylandığını ifade eden Başkan Altepe, “Duvarlar, BUSKİ tarafından sağlamlaştırılarak, güçlü hale getiriliyor. Aynı zamanda burada yol çalışması da devam ediyor. Cilimboz Deresi’nin sağ ve solunda, iniş ve çıkış tek yönlü kullanılmak üzere caddeler yapılıyor. Böylece Muradiye ile Alacahırka arası bağlantısı sağlanmış olacak” diyerek bölge trafiğinin daha da rahatlayacağını vurguladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X