Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı

Bursa’da borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle başlayan tartışma kanlı bitti.

Trafik ışıklarında pompalı dehşet: 3 yaralı

Olay, dün öğleden sonra  Osmangazi ilçesi Beşyol Kavşağında meydana geldi. Otomotiv yedek parça satıcısı İsmail C E. ile Mesut Ç. ve kardeşi Mustafa Ç. arasında borç- alacak anlaşmazlığı nedeniyle Kemerçeşme Caddesi üzerindeki işyerinde tartışma yaşandı.

 

Tartışmanın ardından Mesut Ç. ve Mustafa Ç. kendilerine ait motosiklete binerek işyerinden ayrıldı. İki kardeşin ayrılmasının ardından otomobiline binerek Beşyol Kavşağı Trafik ışıklarına gelen İsmail C. E., Mesut Ç. ve Mustafa Ç.’nin önüne keserek aracında bulunan pompalı tüfek ile ateş etmeye başladı.

 

Pompalı tüfekten çıkan saçmalarla Mustafa Ç. sağ, Mesut Ç. ise sol ayağından yaralandı. Olayda yol kenarında çalıştığı tekstil fabrikasına gitmek için servis bekleyen Tamer Kaplan ise seken bir saçmanın yzüne isabet etmesiyle yaralandı.  

 

BENİ HASTANEYE GÖTÜRÜN 

 

Pompalı tüfekten çıkan saçmalardan dolayı yaralanan Mesut Ç. ile kardeşi Mustafa Ç. ambulans beklerken önce kendilerine müdahale eden vatandaşlara “ne olur beni hastaneye götürün” dedi.

 

3 yaralı, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelenin ardından ambulansla Muradiye Devlet ve Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. İsmail C. E. ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X