Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Koçlar İçin Tören

Ankara dönüşü Afyonkarahisar yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Buğra Koçlar’ın naaş…

Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Koçlar İçin Tören

Ankara dönüşü Afyonkarahisar yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Buğra Koçlar’ın naaşı helallik için Kütahya’ya getirildi. Kütahya Ülkü Ocakları önünde toplanan oda üyesi gençler, Koçlar’ı dua ve tekbirlerle karşıladılar.Naaş araçtan indirilip, ocak girişine kadar taşındı. Burada, Koçlar için helallik istendi. Bu arada, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Dün Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Ankara’da düzenlediğimiz iftarda bizimle birlikteydi. Orucumuzu birlikte açtık. Abdullah kardeşimiz sabah saatlerinde Afyonkaharisar yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonucu hakka kavuştu. Abdullah kardeşimiz Allah’ın yolunda mücadele veriyordu. Kardeşimiz Allah’ın rızasını gözeterek gençliğini feda edip, aziz Türk milletinin bekası için ve Türk gençliğinin yetişmesi için varını yoğunu ortaya koyuyordu. Üniversite doktora öğrenimini devam ettirirken bizimle beraber Türk gençliğinin yetişmesi için mücadele ediyordu. Bu hareket şehitler hareketedir. Biz inanıyoruz ki, Abdullah kardeşimiz milletine hizmet ederken şehadete ermiştir. Biz kendisinden razıyız, Allah da kendisinden razı olsun” dedi. Törende MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ve MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker hazır bulundu. 22 yaşındaki Abdullan Buğra Koçlar’ın yarın İzmir’in Tire ilçesinde öğle namazını müteakip kılınacak cenaza namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X