Trafik Olimpiyatları’nda birincilik için yarışacaklar

Ülke genelinde ortaöğretim kurumları arasında Trafikte Gençlik Hareketi adıyla başlatılan proje kapsamında açılan yarışmada on finalist arasına adını yazdıran Mudanya Sami Evkuran Anadolu lisesi Trafik Olimpiyatları ekibi, Türkiye birinciliğine hazırlanıy

Trafik Olimpiyatları’nda birincilik için yarışacaklar

ÖMER BİLİK

Sami Evkuran Anadolu Lisesi Trafik, Olimpiyatları ekibi uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdükleri projeleri ile finale kalmanın haklı gururunu  yaşıyor. Okul tarafından hazırlanan projede, gençlerin  oyun yoluyla trafik bilincini küçük yaşlarda almaları hedefleniyor. Uygulamalardan olumlu sonuç alan proje ekibi Mayıs ayında Ankara’da yapılacak finaller için hazırlıklarını sürdürüyor.

Trafikte Gençlik Hareketi Projesi, Trafik Olimpiyatları adlı yarışma ile ülkemizde ciddi bir  sorun olan trafik probleminin çözümüne genç nesilleri de katmak istiyor. Trafikte Gençlik Hareketi, özellikle lise döneminde bulunan gençlerimizde trafik güvenliği konusunda farkındalığı ve bireysel sorumluluğu geliştirmeyi amaçlıyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X