Trafik Vakfı’ndan emniyete araç jesti

Bursa Trafik Vakfı, polisin ihtiyaçları doğrultusunda önemli bir adım daha atarak, son teknoloji ile donatılmış 4 adet aracı Emniyet Müdürlüğü’ne hibe etti.

Trafik Vakfı’ndan emniyete araç jesti

Organize Sanayi Bölgesi’ndeki BOSİAD Sosyal Tesisleri Toplantı Salonu’nda gerçekleşen törene  Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Trafik Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri, Karayolları Güvenliği İl Koordinasyon Kurulu temsilcileri katıldı.

Hibe edilen araçların anahtarlarını teslim alan Emniyet Müdürü Selami Yıldız, Bursa Trafik Vakfı’nın yine geçtiğimiz günlerde 1 MOBESE aracı bağışladığını belirterek verilen destekten dolayı teşekkür etti.

Bursa Trafik Vakfı Başkanı Galip Sakder de, ‘Bursa Trafik Vakfı, şehir içi trafiğin rahatlatılması ve özellikle geçiş üstünlüğü bulunan ambulans ve itfaiye gibi araçlarının daha hızlı görev yapmasını sağlamak adına da faaliyet içerisinde. Bu konudaki en büyük desteği de kuşkusuz Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe ve bağlı Büyükşehir kuruluşu BURBAK’tan alıyoruz. Bursa Trafik Vakfı, bundan sonra da eğitimi temel alan çalışmalarını sürdürecektir. Şehirde trafik bilincinin oluşturulması ve sorunlarının çözümü için bundan sonra da katkı koymaya hazırız’ dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X