Trafik Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Motorlu Trafik Zabıta ekipleri Salihli’de yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda 15 dakikalık sü…

Trafik Zabıta Ekiplerinden Sıkı Denetim

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Motorlu Trafik Zabıta ekipleri Salihli’de yaya ve araç trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda 15 dakikalık süreli otopark uygulamasını ihlal eden sürücüleri uyararak cezai işlem uyguluyor. Salihli Belediyesi tarafından 14 Mayıs 2015 tarihinde Turan Caddesi ve İrfan Sokak’ta (Dutlu Sokak) yaya ve araç trafiğinin daha düzenli sağlanabilmesi amacıyla başlatılan 15 dakikalık süreli otopark uygulamasında denetimlerine devam ediyor. Yanlış park ederek trafik akışını engelleyen araçlarla ilgili çalışmalarını sürdüren Salihli Belediyesi Motorlu Trafik Zabıta Ekipleri, Turan Caddesi ve İrfan Sokak’ta (Dutlu Sokak) 15 dakikalık süreli otopark uygulamasını ihlal eden sürücüleri uyarıyor, gerektiği takdirde ise kabahatler kanununa göre 100 TL tutarında cezai işlem uyguluyor. Motorlu Trafik Zabıta ekibinin denetimlerine her gün 3 motorla devam edeceğini belirten Salihli Belediyesi Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım, “Trafik zabıta ekibimiz Salihli’de Turan, Kurudere ve Orhaniye Caddeleri ile İrfan Sokak ve Sevgi Yolunda denetimlerini sürdürecek. Amacımız ceza yazmak değil halkımızın trafikte yaşadığı sorunları çözmek” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X