Traktör sahiplerine müjdeli haber

İnegöl Ziraat Odası`nın talebiyle İnegöl`de çiftçilere yönelik başlatılan gezici fenni muayene hizmetinin süresi uzatıldı.

Traktör sahiplerine müjdeli haber
SADULLAH ORGAN
 
Kasım ayı sonunda son bulan fenni muayene süresi 2015 Haziran ayına kadar uzatıldı. Bu hizmetten yararlanamayan 500 traktörün muayenesi 2015 Haziran ayına kadar yapılacak.
 
Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “30 günde yaklaşık 2 bin adet traktörün fenni muayenesi yapıldı. Bu uygulama başlamadan önce köylerimizdeki traktör sayısını liste haline getirmiştik. Sağlıklı liste alamadığımızdan dolayı 500 traktörümüzün fenni muayenesini yaptıramamıştık” dedi.
 
AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e dilekçe yazıp durumu anlattıklarını belirten Çelik, “Türkiye genelindeki farklı illerdeki ziraat odalarının da bu yöndeki talepleri bir araya getirildi. Traktör fenni muayene süresi 2015 yılının Haziran ayına kadar uzatıldı” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X