Traktörlere yerinde muayene yapılıyor

İnegöl’e bağlı mahallelerde bulunan traktörlerin muayeneleri için başlatılan Gezici Fenni Muayene hizmeti sürüyor.

Traktörlere yerinde muayene yapılıyor

İnegöl Ziraat Odası ile TÜV Türk işbirliğiyle, ilçeye bağlı yeni mahallelerde fenni muayenesi geçen yaklaşık 2 bin traktör için ilk olarak başlatılan Gezici Muayene Aracı ile hizmet verilmesi çalışmaları devam ederken, muayene hizmetinin Edebey, Kozluca ve Kurşunlu’da da yapılacağı bildirildi.

400 TRAKTÖR KALDI

Ortaköy Mahallesi’nde yapılan muayene işlemini inceleyen İnegöl Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “2014 yılının son ayına kadar 2 bin 200 traktörümüzün fenni muayenesini yaptırmıştık. Ortaköy Mahallesi’nde muayene çalışmaları başladı. Dört merkezde yapılması için sözleşme imzaladık. Ortaköy Mahallemizdeki 65 traktörümüzün muayenesi yapılacak. Edebey, Kozluca ve Kurşunlu Mahalleri’nde de muayeneler yapılacak. 5 gün içerisinde 400 traktörün muayenesini yapmayı hedefliyoruz. Bu uygulama ile ilk etapta 600 lira çiftçimize katkısı oluyor. Geçmiş borçları zaten siliniyor. Artık Traktörlerin fenni muayenesi yoksa satışını yapamıyorsunuz” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X