Transfer haberlerine açıklık getirdi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen Olağanüstü Divan Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Transfer haberlerine açıklık getirdi

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Türk Telekom Arena’da gerçekleştirilen Olağanüstü Divan Toplantısı’nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 

 

Yarsuvat, Wesley Sneijder hakkındaki transfer haberleriyle ilgili olarak “Galatasaray kulübünün bununla ilgili ne cevap verdiğini biliyorsunuz. Bana böyle bir konu gelmedi çünkü en son karar erecek olan benim. Olgunlaşmamış ki bana bu konu intikal etmedi. 50 milyon Euro veriyorlarsa hemen veririm, neden vermeyeyim ki?” ifadelerini kullandı.

 

Galatasaray’ın transfere ihtiyacı olup olmadığının sorulması üzerine Yarsuvat, “Ben teknik adam değilim. Teknik adamlar ihtiyaç olup olmadığını söyler biz de yönetici olarak yerine getirip getiremeyeceğimizi söyleriz.” cevabını verdi.

“BİZE BIRAKILANDAN DAHA GÜZEL TESLİM EDERİZ”

 

Mayıs’taki seçim öncesi Galatasaray’ın resminin güzel ve parlak olduğunu söyleyen Yarsuvat, “2015-2016 yılında Galatasaray Avrupa kupalarına katılır. Gereken tedbirleri alıyoruz. Mehmet Helvacı başkan seçilecekse, ona gayet güzel bir Galatasaray teslim ederiz, aldığımız gibi değil, daha güzel bir Galatasaray teslim ederiz.” dedi.

Prandelli’nin avukatıyla görüşmelerin sürdüğünü belirten Yarsuvat, bir sonuca varacaklarını dile getirdi.

 

Galatasaraylı taraftarların yarın Anıtkabir’e düzenleyecekleri ziyaretin hatırlatılması ve Cumhurbaşkanı’nı ziyaret edip etmeyeceklerinin sorulması üzerine Yarsuvat, “Cumhurbaşkanımızdan bir davet gelmedi, gelirse davete icabet ederiz. Anıtkabir’e giden arkadaşlarımız var, yönetim kurulundan da 2 arkadaşımız önderlik ederek ziyaret edecekler.” şeklinde konuştu.

“BEN HUKUKÇUYUM, MATEMATİKÇİ DEĞİLİM”

 

Yarsuvat, yayın havuzu konusunda ise, “Diğer kulüp başkanlarının düşüncesi beni pek fazla etkilemiyor. 4 büyükler dışında havuz kuracaklarsa hiçbirşey kazanamazlar. 4 kulübün maçları para getiriyor. Bizim gelirimiz daha da artar. Her maç ayrı değerlendirilir. Kulüpler Birliği’nin geçen günkü toplantısında da söyledim, devamlı Galatasaray’a atıfta bulunuyorlar. Bunlar tarihi en eski olan kulüpler.” yorumunu yaparken Aziz Yıldırım’ın açıklamaları hakkında ise, “Ben hukukçuyum, matematikçi değilim, hesabını yapmıştır, doğrudur. Fenerbahçe de büyük kulüp, onun da seyircisi çok olacaktır” dedi.

“HERKES ELEŞTİRMEK İÇİN BAKTI”

 

Yabancı kuralı hakkında ise Yarsuvat, “Herkes eleştirmek için baktı, ben eleştirmek için bakmıyorum. Genç futbolcuların yetiştirilmesi için bakıyorum. Hep eleştirdik 5 yabancıyla sahaya çıkarken. Chelsea’nin karşısına çıktığımızda, rakibimiz 11 tane yabancıyla oynayınca bizden başarı bekleniyordu ve nitekim bunu değiştirdiler. Futbol artık bir gösteri sporu. Herkesin oynanan oyundan zevk alması gerekiyor. En iyi oyuncuları bir araya getirerek icra etmemiz lazım. Bu da, bunun için iyi bir sistem. Türk oyuncuları da yetiştirebileceğiz.” şeklinde yorum yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X