Transfer uçakları inecek

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Igor Tudor’un Wesley Sneijder’i istemediği yönündeki haberlerin doğru olmadığını, bu hafta transfer edecekleri oyuncuları uçakla İstanbul’a getireceklerini açıkladı.

Transfer uçakları inecek

Özbek, “İnşallah önümüzdeki hafta Galatasaray uçakları İstanbul’a inmeye başlayacak. Bunun için son derece yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Sayın Tudor ile Sportif Direktör Cenk Ergün ve scout ekibi çok titiz bir çalışma hazırladı. İsimler belirlendi. Her mevkide birkaç isim olmak üzere. Bu manada epeyden beri çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

KENDİSİ İSTERSE

Sneijder ile hâlâ 1 senelik kontratlarını bulunduğunu da belirten Başkan Özbek, “Şuna katılmıyorum: ‘Tudor Sneijder’i istemiyor.’ Böyle bir şey yok. Böyle bir şey olamaz da zaten. Sneijder, tabii bize bir transfer olasılığında nasıl davranacağımızı konusunu menajeri vasıtasıyla sordu. Evet, yakın bir zamanda oldu. Şimdi dolayısıyla biz de kendisini bir görelim. Çünkü; Sneijder de Galatasaray’a güzel hizmetler vermiş bir sporcu. Tabii her iki tarafın da menfaatlerini düşünerek bu konuda karar alırız” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X