Transferde görüntü var, icraat yok

Takım yarın toplanıyor fakat Özlüce’de hala sessizlik hakim…Başkan Ali Ay, Titi’nin menajerlerini aradan çıkardı ve oyuncuyu Bursa’ya davet etti. Güray için Kayserispor’a ‘Bizden istediğiniz oyuncu var mı?’ teklifi götüren yeşil beyazlılar, Yusuf’un da

Transferde görüntü var, icraat yok

Bursaspor’da 2017-2018 sezonunun startı yarın veriliyor fakat transferde yaşanan belirsizlik artık can sıkmaya başladı. 

Teknik Direktörlük koltuğuna Paul Le Guen’i oturtan yeşil beyazlılar, şuana kadar sadece Gaziantepspor’dan Barış Yardımcı’yla prensip anlaşmasına vardı. Tatilden dönen Başkan Ali Ay, dün Özlüce’de mesaiye başladı.

Başkanın ilk olarak uzun süredir transferi gündemde olan Titi üzerine yoğunlaştığı belirtildi. Bilindiği gibi Bursaspor’un 850 bin Euro’luk teklifine ‘evet’ diyen Titi’nin transferi ardından araya giren Brezilyalı menajerlerden dolayı resmiyete dökülememişti.

İLGİNÇ GELİŞMELER

Bu konuda oldukça kızgın olan Başkan Ali Ay’ın menajerleri aradan çıkarma gayretinde olduğu ve tecrübeli stoperle yüz yüze görüşebilmek için Titi’yi Bursa’ya davet ettiği belirtildi. 

Timsah’ta Güray Vural transferinde de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Bursaspor’a gelmek için can atan ve Kayserispor yönetimine rest çeken Güray için sarı kırmızılı yönetimle temaslar devam ediyor. Bursaspor yönetiminin son olarak Kayserispor’a ‘Bizden istediğiniz oyuncu var mı?’ tarzında bir teklif yaptığı öğrenildi.

RAKAMI ÇOK BULUNDU

Bu arada Yusuf Erdoğan’ın menajerlerinin de önceki gün Özlüce’de yöneticilerle toplantı yaptığı öğrenildi. Trabzonspor’dan ayrılmayı kafasına koyan ve Bursaspor’un teklifine sıcak bakan 25 yaşındaki kanat oyuncusunun istediği rakamın da yüksek bulunduğu belirtildi. 

Karadeniz temsilcisiyle 1 yıllık daha anlaşması bulunan Yusuf Erdoğan’ın için Başkan Ali Ay’ın Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’yla bir görüşme daha yaptığı ve haber beklediği bildirildi. Bilindiği gibi Yusuf’a Atiker Konyaspor, Başakşehir ve Beşiktaş’ta talip.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X