Transferde riske girmem

Geçmişten dersler çıkardığını ifade eden Bursaspor’un yeni teknik patronu, “Garanti oyuncu alarak kadromuzu desteklemeye çalışacağız. Timsah Arena’yı gezdim, muhteşem olmuş. Yine bütün olarak büyük başarılar kazanacağız” dedi.

Transferde riske girmem

Bursaspor’un yeni Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam dün kente geldi. Özel Nilüfer İş Okulunun mezuniyet törenine katılan başarılı teknik adam büyük bir ilgiyle karşılandı.

Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan Sağlam, Bursaspor’a geri dönmekten dolayı mutlu olduğunu ifade ederek “Umutlu olmasam burada olmazdım. Bursaspor ülke sporu için önemli bir yer. 4 senelik başarımızdan sonra Türk futbolunda farklı sorumlulukları olan bir takım haline geldi. Son iki sene bizim oluşturduğumuz sinerjiden uzak kaldı. Geçen seneki kaliteli ve zevk veren oyunun üstüne çıkarak zirveye oynayan bir Bursaspor oluşturacağız” dedi. 

DİKKAT EDECEĞİZ

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren genç çalıştırıcı şunları söyledi: “Erdem’le imzalanmış. Takıma faydalı olacaktır. Herkes emin olsun ki biz daha evvelki senelerde kulübün ekonomisini toparlamak için yaptığımız  transferlerde risk aldık. Bazı oyuncular iyi çıktı ama bazıları da faydalı olamadı. Ama bu seneki transfer politikamızda riskten uzak ve herkesin emin olduğu futbolcular olacak. Ayrılan oyuncuların eksikliğini de hissettirmeyecek isimleri takıma katacağız. Geçmişten dersler de çıkardık. Bundan sonra dikkat edeceğiz. Tranferde risk almadan garanti oyuncu alarak kadromuzu destekleyemeye çalışacağız.”

YENİ STADYUM MUHTEŞEM 

Yapımı süren Timsah Arena’yı gezdiğini de ifade Ertuğrul hoca “Bugün (dün) stadı gezdim. Muhteşem bir stat oldu. Taraftarın coşkusuyla daha da güzel olacak. Taraftarı oraya çekmemiz ve coşkuyu arttırmak için iyi bir takım yapmamız gerekecek.Birbirimize kenetleneceğiz. Yine hep beraber çalışacağız, inanacağız ve güzel günler yaşayacağız.Biz de Türk futbolunda 10 sene geçirdik. Az değil. Şunu yaşadım: ekonomisi hep sıkıntılı takımlarda çalıştım. Bu sıkıntıları giderip ekonomik anlamda sıkıntı çekmek istemeyeceğiz. Transferde de maliyetli değil de ucuz oyuncular alalım diye sıkıntılar yaşadık. Bundan sonra daha dikkatli olacağız.” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X