Bursaspor neden transfer yapamıyor? Beklentiler suya mı düştü?

Ateş hattına gömülen Bursaspor yarın akşam İstanbul’da kritik bir maça çıkacak…Yeşil beyazlı camia yönetimden transfer umudunu iyice kesti. 6 haftadır galibiyete hasret kalan Bursaspor’un ligde korkulu rüya görmemesi için Teknik Direktör Tamer Tuna ve futbolculara büyük görev düşüyor.

Bursaspor neden transfer yapamıyor? Beklentiler suya mı düştü?

ERDAL AKÇAY

1,5 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açıp yaz transfer döneminde 17 oyuncu alıp rekor kıran Bursaspor yönetimi ara transferde bir çok takımın kadrosunu güçlendirdiği bu günlerde sessizliğe büründü. Bu sezon 4. teknik direktör olan Tamer Tuna ile bir yılı opsiyonlu 2,5 yıllık sözleşme imzalayan yönetimin ara transfer döneminde takıma en az 4 nokta atışı takviye yapması bekleniyordu.

YAPRAK KIMILDAMIYOR

Yeşil beyazlı kulübün gündemine bir çok isim girerken, el sıkışılan oyunculara dahi imza attırılamadı. Bunun başlıca nedeni olarak ekonomik sıkıntı ve transfer tahtasının yeniden kapanması gösteriliyor. Yabancı oyuncu kontenjanının dolu olması ve hiçbiriyle yolları ayırma noktasına gelinememesi de bir diğer etken. İşte bu tablo camiadaki transfer beklentilerini suya düşürmüş durumda.

BOŞA GEÇEN 10 GÜN

12 Ocak’ta başlayan ve 8 Şubat’ta sona erecek ara transfer döneminde önemli bir süreç geride kalmasına rağmen Bursaspor’u hedefe taşıyacak takviyelerin yapılamaması gündemdeki yerini korurken, yarın İstanbul’da Eyüpspor ile oynanacak maç büyük önem taşıyor. 20 maçta 20 puanla düşme hattında bulunan yeşil beyazlı takımın korkulu rüya görmemesi için Teknik Direktör Tamer Tuna ve talebelerine büyük görev düşüyor. 6 haftadır galibiyet hasreti çeken Bursaspor’un Eyüpspor maçından en azından puanla ayrılıp milli araya girmesi şart.

ALACAKLARI ÖDEYİN

Son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen ve son 10 karşılaşmada sadece deplasmanda Denizlispor’u yenebilen Bursaspor’un bir süreliğine de olsa transferi gündeminden çıkarıp yarınki zorlu mücadeleye konsantre olması gerekecek. Günlerdir sesi çıkmayan yönetimin de en azından mevcut oyuncuların alacaklarını ödeyip moral motivasyonu üst seviyeye çekmesi şart. Ayrıca milli aranın ardından 5 Şubat’taki Altınordu maçıyla birlikte başlayacak kurtuluş mücadelesine topyekün hazır olunmalı. Bu şehir bir rezaleti daha kaldıramaz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X