‘Traore ritmini buldu’

Yeni sezon hazırlıklarından memnun olduğunu söyleyen Ertuğrul Sağlam, en gözde futbolcusunu açıkladı.

‘Traore ritmini buldu’

Eski ve yeni oyuncuların uyum sorununu atlattığını ve tempolarının iyi olduğunu belirten Ertuğrul Hoca, gönderilmesi gündemde olan Bakaye Traore içinse, ‘Şu an çok iyi çalışıyor. Formunu yakalıyor’ dedi. 

Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’nin iftarına Futbol Şube Sorumlusu Necmettin Kocaman’la birlikte katılan Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, yeni sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi. 

Takımın çalışma temposundan oldukça memnun olduğunu dile getiren Sağlam, ‘Takım yavaş yavaş ritmini yakalamaya başladı. Çocuklar iyi çalışıyorlar. Arkadaşlık üst düzeyde. Bizim için önemli olan yeni gelen oyuncuların uyum sorununu çabuk atlatmasıydı. Bunda da başarılı olduk. Hoca değişiklikleri, moralsiz ve kadroda düşünülmeyen oyuncular için büyük avantajdır dedi.

MİLAN’A GİTMİŞTİ

Gönderilmesi gündemde olan Bakaye Traore’nin antrenmanlardaki performansıyla kendisini etkilediğini anlatan Ertuğrul Hoca, ‘Kendisini ispat etmek için iyi bir fırsat ve çok çalışıyor. Geçtiğimiz sezon moral olarak çöküşte olan Traore şu an çok formda. Biliyorsunuz, daha önce çalıştığımız dönemde Traore’yi Nancy’de oynarken istemiştik ancak Milan’a gitmişti. Gerçekten çok iyi bir oyuncu. Ritmini buldu. İlk etapta öne çıkan oyuncuların başında geliyor diyebilirim. Daha da iyi olacaktır’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X