Tredaş, Son Yılların En Kapsamlı Bakım Çalışmasına İmza Atıyor

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), müşterilerin elektrik enerjisini, yeterli, kaliteli ve sürekli şekilde almaları için son yılların en kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını Tekirdağ’ın Çorlu, Çerkezköy ve Saray ilçelerinden başlattı.

Tredaş, Son Yılların En Kapsamlı Bakım Çalışmasına İmza Atıyor

TREDAŞ, elektrik kesintisini ve arızaları asgari düzeye indirmek, ömrünü tamamlamış ekipmanları değiştirmek ve bazı bölgelere alternatif enerji beslemeleri sağlamak amacıyla geniş kapsamlı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına başladı. Bakım ve onarım çalışmalarına Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden başlayan TREDAŞ ekipleri, program doğrultusunda, Çorlu ve Saray ilçelerinde de faaliyetlerine devam edecek. Yaz ayları boyunca sürmesi planlanan çalışmalarda, olası elektrik kesintilerinin ve arızaların önüne geçilmesi planlanıyor. ARIZA, ONARIM VE BAKIM EKİPLERİ SEFERBER OLDU Çerkezköy ilçesinin Bağlık, İstasyon, Fatih mahallelerini ve Ambardere’yi enerjilendiren hatta bakım çalışmaları yapan 30 TREDAŞ personeli, 5 adet sepetli araç ve 3 adet pikap kullandı. Çerkezköy’de enerjinin ilk geliş noktalarından olan Narin Caddesindeki hatta, 42 adet direkte kuşkonmaz konulması, durdurucu direklerdeki iletkenlerin yenilenmesi, sıkı bağ değişimi, izole malzeme kullanılarak iletkenlerin yalıtılmasını sağlayan TREDAŞ, tüm bağlantı noktalarını yeniledi. Diğer taraftan, Çerkezköy ilçesi Kızılpınar Mahallesi Çorlu Caddesi üzerinde 32 personel ile yapılan çalışmada da ömrünü tamamlamış olan bin 700 metre iletken, Veliköy ve Kızılpınar mahallelerine alternatif besleme noktası oluşturabilmek için bir üst kesit iletken ile değiştirildi. Tüm bağlantı noktalarını yenileyen TREDAŞ, durdurucu direklerdeki iletken geçişlerini de izole etti. TREDAŞ’tan yapılan açıklamada, müşterilerin elektrik enerjisini, daha sağlıklı, kaliteli ve sürekli şekilde almaları için çalışmaların Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ genelinde aralıksız devam ettiği kaydedildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X