Tren kaçmış değil

Önündeki 4 maçın 3’ünü evinde oynayacak olan Bursaspor, büyük bir fırsatla karşı karşıya.

Tren kaçmış değil

Sezona gerek yaşanan oyuncu kayıpları, gerekse alınan sonuçlarla sıkıntılı start veren yeşil beyazlıların Antalyaspor, Kasımpaşa (D), Sivasspor ve Beşiktaş serisi her şeyi olumlu yöne döndürmek için büyük avantaj olarak görülüyor.

 

Spor Toto Süper Lig’de ilk 7 hafta geride kaldı. Takımlar puan olarak birbirine çok yakın konumda bulunurken bu süreci 9 puanla geçen Bursaspor’un önünde iştah kabartacak bir seri bulunuyor. Şu an 12. basamakta bulunan yeşil beyazlıların ligin 2. ve 3.sırasını paylaşan Galatasaray ve Fenerbahçe’yle 5, 4. sırada bulunan Torku Konyaspor’la ise sadece 3 puan fark bulunuyor. Ertuğrul Sağlam’ın öğrencilerinin önündeki 4 maçın 3’ü ise Atatürk Stadı’nda…

İLK RAKİP ANTALYA

Timsah ilk olarak sahasında 17 Ekim Cumartesi günü 16.00’da ligin flaş takımlarından Antalyaspor’u ağırlayacak. Eto’o’lu kadrosuyla adından söz ettiren Akdeniz temsilcisini yenerek Eskişehirspor ve Çaykur Rizespor galibiyetlerinin devamını getirmek isteyen yeşil beyazlılar ardından Rıza Çalımbay yönetimindeki Kasımpaşaspor’a konuk olacak. Bursaspor kritik 10 ve 11. haftaları ise evinde geçirecek. 

GÜNEŞ, BURSA’YA GELİYOR

İlk olarak ligde şu ana kadar kazanamayan ancak 7 maçtan 6 beraberlikle ayrılan Sivasspor’u ağırlayacak olan Ertuğrul Sağlam’ın öğrencileri bir sonraki hafta camia için büyük anlam taşıyan maçta Beşiktaş’la kozlarını paylaşacak. Bu mücadelede geçen sezon takımın başında olan Teknik Direktör Şenol Güneş, Bursaspor’a karşı ilk sınavına çıkacak. Bursaspor’un önündeki bu 4 maç üst sıralara çıkma açısından büyük önem taşıyor. Yani yeşil beyazlılar için şu an tren kaçmış değil. Sezona gerek yaşanan oyuncu kayıpları, gerekse alınan sonuçlarla sıkıntılı başlayan Timsah’ın her şeyi olumlu yöne döndürmek için bu 4 maçı en az kayıpla kapatması gerekiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X