Trial’de şov başladı

Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleştirilen organizasyonun ilk günü heyecana sahne oldu. Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından düzenlenen Trial Türkiye Şampiyonası 2. Ayak yarışlarında ekiplerin mücadelesi nef

Trial’de şov başladı

RECAİ UYSAL

Otomobil sporlarında, Trial Türkiye Şampiyonaları 2. ayak yarışları Bursa’da start aldı. Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından, Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen organizasyon Balat Atatürk Ormanı’nda nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Yarışta 2 araç ve 4 sporcudan oluşan 6 ekip mücadele ederken, takımlar rakiplerinden daha iyi zamana ulaşmak için büyük efor sarfediyorlar. Nilüfer Belediyesi Halkevi’nde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in verdiği seromonik startla başlayan yarışlarda ekipler Balat Atatürk Ormanı’nda oluşturulan özel parurda mücadele ediyorlar.

BUGÜN DE SÜRECEK

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu takviminde yer alan ve  toplam 6 yarıştan  Trial Yarışları’nın Nilüfer etabı, halkla iç içe yapılacak organizasyon olması nedeniyle Türkiye’de bir ilk olma özelliği de taşıyor. Organizasyonun ilk gününde ekipler 80 metre uzunlundaki 10 kapıyı en kısa sürede geçmeye çalışırlarken, bugün da 850 metre uzunluğundaki 10 kapıyı en kısa sürede ve hatasız geçmek için mücadele edecekler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X