Tribünlere sığmadılar

Bursaspor-Lekhwiya arasındaki özel maçı 15 bin civarında taraftar izledi…

Tribünlere sığmadılar

Atatürk Stadı tribünleri dün inanılmaz derecede doluydu… Yeşil beyaz sevdalıları, sıcak ve nemli havaya rağmen Bursaspor’u izlemek için Atatürk Stadı’a koşarken tribünleri doldurdular… Normal şartlarda kapalı ve maraton tribünün açık olduğu karşılaşmada yoğunluk nedeniyle açık kale ve kapalı kale arkası tribünleri de açılmak zorunda kaldı. Yaklaşık 15 bin yeşil beyaz sevdalısı maç boyunca Ertuğrul Sağlam ve futbolculara destek verdi. Bursaspor, böylesine coşkulu seyirciyi geçen sezon bir çok maçta bulamamıştı. 

Başkan Altepe takımı beğendi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de dünkü karşılaşmayı izleyenler arasındaydı. Takımı bu sezon ilk kez gözlemleyen Başkan Altepe, skordan ve ortaya konan performanstan oldukça memnun kaldı.

Yeniler sahada

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Katar ekibi Lekhwiya karşısında 21 futbolcusuna şans verdi… Hafta içinde transfer edilen Dany ve Advincula karşılaşmanın 62. dakikasında oyuna girdi… İki oyuncu da forma giydikleri süre içinde takıma adapte olmaya çalıştı…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X