Trump Hollywood yıldızlarına oy verdi birincilik İvanka’da

ABD Başkanı Donald Trump Hollywood ünlülerine not verdi. Trump, “Kızım İvanka Trump Charlize Theron’dan daha güzel Malania ise dünya güzeli” dedi.

Trump Hollywood yıldızlarına oy verdi birincilik İvanka’da

ABD Başkanı Donald Trump eşi Malania’yı dünya güzeli ilan ederken kızı İvanka içinde “Charlize Theron’dan daha güzel ve 10 üzerinden 9’u hak ediyor” dedi.

“Washington Post” gazetesi 1993 – 2015 yılları arasında sürekli radyoda söyleşide bulunan gazeteci Howard Stern’den alıntı yaparak Donald Trump’ın özellikle Hollywood kadınları için güzellik yorumlarını ve verdiği notları sayfasında yansıttı.

Trump röportajlarında kadında saçın çok önemli ama aynı anda silikon dolgu dudakların da berbat olduğunu itiraf etti.

ABD başkanı eşi Malenia’yı en güzel kadın olarak ilan ederken kızı İvanka içinde “Charline Theron’dan daha güzel ve 10 üzerinden 9 notunu hak ediyor” dedi.

Angelina Jolie içinde “Teni güzel değil. Yüzü de. Ayrıca dudakları çok dolgun. Benden 7 alır ve 7 hiç bir zaman 10 değildir” yorumunda bulundu

Ünlü Afro Amerikan golf şampiyonu Tiger Woods’un eski eşi Elin Nordegren’i çok beğendiğini söyleyen Trump Nordegren’e ise 10 üzerinden 9 verdi.

Jessica Chastain için Trump’ın sarf ettiği cümle ise “Benim için farketmiyor”

Oscar’lı Halle Berry için Trump’ın yorumu şöyle: “Harika bir teni var. Üst tarafı olağanüstü. Ne var ki kendisinde beğenmediğim etrafında dolaşan felaketler”

Donald Trump’ın Anne Hathaway hakkında ki yorumu ise ilginç oldu. Trump, ünlü yıldız sorulduğunda “Kendisi Trump Tower de ikamet ediyor. Bu bakımdan kendisine hayranım. Ama albenisi yok . Sadece güzel diyebilirim.” dedi.

Sözü tekrar eşi Melania’ya getiren Trump “O dünyanın en güzel varlıklarından biri. Çok seviyorum” eklemesi yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X