Trump için ağır konuştu

ABD’de Altın Küre ödüllerinde Onur Ödülü’ne layık görülen usta oyuncu Meryl Streep, yaptığı konuşmada ismini vermeden ABD başkanı seçilen Donald Trump’ı ve politikalarını eleştirdi.

Trump için ağır konuştu

Ünlü oyuncu, Trump’ı başkanlık seçimleri kampanyası sırasında engelli New York Times Muhabiri Serge Kovaleski’nin taklidini yapmasını sert bir dille eleştirdi. Streep, ‘Bu yıl çok çok çok güçlü performanslar vardı. Hedef kitleyi güldürüp dişlerini gösterdi. 

Ülkemizin en saygın koltuğunda oturması istenen kişinin özürlü muhabiri taklit ettiği an buydu. Ayrıcalık ve güç olarak üstün biri. Bunu gördüğümde kalbim kırıldı ve hala kafamdan atamıyorum, çünkü film değildi, gerçek hayattı’ dedi.

Birçok kişinin hislerini kelimelere döken Streep, ‘Bu içgüdü, herkes tarafından ortak bir platformda ortaya çıkarsa, bu herkesin hayatına filtre edilirse diğer insanlara aynı şeyi yapması için izin verir. Saygısızlık, saygısızlığı; şiddet daha çok şiddeti doğurur. Güçlüler bunu yaparsa hepimiz kaybederiz’ diye konuştu, 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X