Trump sarışın gazetecileri karıştırdı

ABD Başkanı Donald Trump, Finlandiya Cumhurbaşkanı Sauli Niinistö ile düzenlediği ortak basın toplantısı sırasında iki farklı sarışın kadın gazeteciyi aynı kadın sandı. Gazeteci ise bu ‘karışıklığa’ esprili bir dille karşılık vererek, “Finlandiya’da çok s

Trump sarışın gazetecileri karıştırdı

Niinistö ile ortak basın toplantısı düzenleyen Trump, normalde 2 ABD’li 2 de Finlandiyalı gazeteciden birer soru alınması gerekirken alışılmışın dışına çıkarak soru-cevap kısmına devam etti. Trump, Niinisto’ya dönerek, “Birkaç soru daha olabileceğini düşünüyorum. Bir tane daha almak ister misiniz? Hadi, seçin” ifadelerini kullandı. 

Niinisto ise bu teklifi kabul ederek, üçüncü bir Finlandiyalı gazeteciyi seçerek sorusunu yöneltmesini istedi. 

Fakat Trump, sarışın olan kadın gazetecinin, daha önce soru soran diğer sarışın gazeteciyle aynı kişi olduğunu sanarak, “Yine mi? Yine aynı kişiyi mi seçiyorsun?” dedi. Niinisto ise ikisinin farklı kadınlar olduğunu dilererek, “Hayır, o aynı kişi değil. Yan yana oturuyorlar” diye konuştu. 

Mikrofonu eline alan gazeteci ise, “Finlandiya’da çok fazla karışın kadın var” diye ‘espri’ yaptı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X