Trump’a sanatçı şoku

ABD’de 20 Ocak’ta başkanlık koltuğuna oturacak Trump’ın devir teslim törenine davet edilen ünlüler ret cevabı verdi. Ret cevabı veren isimler arasında Elton John ve Celine Dion da var.

Trump’a sanatçı şoku

Trump’ın başkanlığı için yapılacak töreni düzenleyen komisyonun iletişim direktörü Boris Epshteyn, davet edilen birçok ünlünün katılmayı reddettiğini, törene katılacak ünlü ve sanatçı bulmakta zorlandıklarını belirtti. 

Kutlamalara katılmayı ve sahne almayı reddeden ünlüler şarkıcılar, oyuncular, televizyon yıldızları gibi birçok kişi bulunuyor. Bunlar arasında yer alan Meksika kökenli komedi programı sunucusu George Lopez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, törenlere davet edildiğini fakat kabul etmediğini belirtti. 

Daveti geri çevirenlerden biri de Kanadalı şarkıcı Celine Dion oldu. Trump’ın arkadaşı ve Las Vegas’ta otelleri bulunan Steve Wynn, başkanlık törenine Celine Dion’u getirme sözü vermişti fakat sanatçı, kesinlikle katılmayacağını belirtti. 

Trump’ın baş danışmanı Kellyanne Conway, bir televizyonda katıldığı canlı yayında ünlü şarkıcılar Justin Timberlake ve Bruno Mars’ı davet etti fakat her ikisi de Conway’in davetine sessiz kaldı. 

Başkanlık törenini hazırlayan komisyonun direktörü Tom Barrack da daveti reddeden ünlülere tepki gösterdi. Barrack, ‘Trump’ın ünlüye ihtiyacı yok, istemiyor da. Zaten kendisi en ünlü kişi olarak sahnedeki yerini alacak’ ifadesini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X