Trump’a ‘sapık’ demek istemiş

ABD’de Demokrat Parti’nin başkan adayı olan Hillary Clinton, yeni yayınlanacak kitabında, seçim kampanyaları sürecinde rakibi Donald Trump’la ilgili tartışma yaratacak sözleri yer alıyor.

Trump’a ‘sapık’ demek istemiş

12 Eylül’de piyasaya sürülecek olan ”What Happened-Neler Oldu” adlı kitabında Clinton, St.Louis kentinde seçimlere bir ay kala 9 Ekim’de düzenlenen tartışma programında Trump’ın sahnede sürekli dolaşıp durmasından son derece rahatsız olduğunu, büyük huzursuzluk duyduğunu, tüylerinin ürperdiğini ifade etti.

MSNBC televizyonunda kitabın bir bölümünü okuyan Clinton,  ”Öyle bir andı ki, bir an her şeyi dondurmak ve tartışmayı izleyen herkese, ‘Benim yerimde olsanız ne yapardınız? Sakin olmaya çalışır, gülümsemeye devam eder, kendi özel alanınızı ihlal etmiyormuş gibi mi yapmaya çalışırdınız? Ya da ona döner, gözünün içine bakar ve yüksek sesle, net bir biçimde, ‘Benden uzak dur sapık, yanıma yaklaşma! Kadınları korkutmaktan hoşlandığını biliyorum ama beni korkutamazsın, geri dur’ mu derdiniz?” ifadelerini kullandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X