Trump’ın Türk mobilyacısı mutlu

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump için Trump Home markasıyla Manisa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde mobilya üretimi yapan iş adamı Doruk Yorgancıoğlu, adaylık süreci öncesi sık görüştüğü Trump’ın çok iyi ve babacan birisi olduğunu söyledi.

Trump’ın Türk mobilyacısı mutlu

Yorgancıoğlu, “Seçim sonuçları benim için sürpriz olmadı. Kendisini kişisel olarak tanıdığım için kesinlikle iyimserim. İlerleyen günlerde ABD’ye gideceğim ve kendisini tebrik etmek için görüşme yapmayı deneyeceğim” dedi.

Trump ile bir otel için tasarladıkları mobilya grubunu çok beğenmesiyle başlayan iş ortaklığı hikayesinin her yıl büyüyerek devam ettiğini belirten Yorgancıoğlu, ”Henüz 31 yaşındaydım. Bir sunum hazırlamıştık. New York’taki ofisinde sunuyordum. Bu sırada beni durdurup, annemin babamın sağ olup olmadığını sordu. Bu, Türkiye’de sorulabilir ama ABD’de normal değildir. Şaşırarak, sağ olduklarını söyledim. İyi olup olmadıklarını sordu, ‘iyi’ dedim. Merak edip neden sorduğunu sordum. Dedi ki ‘Herhalde başına bir trajedi geldi, çünkü bu işin başına geçmek için çok gençsin’. Orada sadece iş için değil, karşısında konuşan insana bakıp onunla ilgili bir fikir geliştiren ve empati kuran bir insan olduğunu görmüştüm. Bu benim için önemli bir andır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X