Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

TSK Afrin’deki son durumu açıkladı…

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2612’ye yükseldiğini duyurdu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında etkisiz hale getirilen

 Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) 20 Ocak’ta başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında, bugüne kadar etkisiz hale getirilen terörist sayısının 2612’ye yükseldiğini duyurdu.

Zeytin Dalı Harekâtı’nda TSK ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), dün Afrin’in stratejik öneme sahip Raco belde merkezine girerek bölgenin büyük bölümünü kontrolüne almıştı.

Harekâtta Bülbül belde merkezinin ardından stratejik önemdeki Raco belde merkezinin de alınmasıyla ele geçen belde merkezi sayısı ikiye yükseldi. Afrin’e açılan kapı Cinderes belde merkezine yönelik operasyonlar da karadan ve havadan desteklenen atışlarla hız kazandı.


Avatar Seç KAPAT
Türkiye'de, 1 Ekim ile 28 Şubat arasındaki tarım sezonunda yağışlar,
Sıradaki Haber Tarım sezonu yağışlarında rekor artış