TSK: Ölü ele geçirildi!

Suriye sınırında bugün IŞİD terör örgütü kontrolündeki bölgeden silahlı beş teröristçe açılan ateş sonucu, bir astsubayın şehit olduğu, iki uzman çavuşun yaralandığını belirtilerek, personele ateş eden IŞİD mensubu teröristin silahlarıyla ölü olarak ele g

TSK: Ölü ele geçirildi!

Kilis’te bir astsubay şehit oldu, TSK IŞİD’i vurdu Haberi okumak için tıklayın…

 

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, bugün saat 13.30’da, Kara Kuvvetleri Komutanlığı 1. Hudut Alayı (Oğuzeli/Gaziantep) Dağ Hudut Karakolu sorumluluk sahasında görevli unsurlara, sınırın Suriye tarafında IŞİD terör örgütü kontrolündeki bölgeden, silahlı beş teröristçe açılan ateş sonucu, bir astsubayın şehit olduğunu, iki uzman çavuşun yaralandığı kaydedildi.

 

Açıklamada, “Personelimize ateş eden IŞİD mensubu terörist silahlarıyla (1 roketatar, 1 AK-47 Kaleşnikof piyade tüfeği) ölü olarak ele geçirilmiştir. Ayrıca yine IŞİD mensubu teröristlere ait 3 araç vurularak ağır hasar verdirilmiştir. Şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine ve yüce milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz” ifadelerine yer verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X