Tsyd’den Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a Ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanı Emin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u makamında ziy…

Tsyd’den Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’a Ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi Başkanı Emin Demir ve yönetim kurulu üyeleri, Antalya Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’u makamında ziyaret etti. Yeni seçilen TSYD Antalya Şube Başkanı Emin Demir ve yönetim kurulu üyelerinin yaptığı ziyarette konuşan Cemil Tonbul, Antalya’nın huzurlu bir kent olduğunu, bu huzuru sağlamak için geceli gündüzlü çalıştıklarını söyledi. Antalyaspor’un bu yıl Süper Lig’de mücadele edeceğine dikkat çeken Tonbul, “Antalyaspor maçlarını şehir merkezindeki yeni stadında oynayacak. Stada giriş ve çıkışların rahat yapılabilmesi için her türlü tedbirler alınacak. Antalyaspor ‘un başarılı bir sezon geçireceğine inanıyorum” dedi. TSYD Başkanı Emin Demir ise, TSYD Antalya Şubesi’nin sadece futbolda değil tüm spor branşlarında daha etkin olacağını, tüm spor kuruluşlarıyla iyi ilişkilerini sürdüreceklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X