Tuana Evleri 1. etapta tapu sevinci

Alpiş Group’un İstanbul Caddesi’nde başlattığı Tuana Evleri projesinde mülk sahiplerine tapu ve anahtar teslimi yapıldı.

Tuana Evleri 1. etapta tapu sevinci

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, törende yaptığı konuşmada, 356 daire ve 23 işyerinden oluşan projeye 2015 yılının eylül ayında başladıklarını hatırlattı. Projeyi taahhüt ettikleri bitiş tarihinden 2 ay önce tamamladıklarını dile getiren Karaalp, tapu ve anahtar teslimi yaptıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Her bölgenin her ilçenin kendi içerisinde yeni değerler yaratması gerektiğini dile getiren Karaalp, İstanbul Caddesi üzerindeki eski işyerlerinin dönüştüğünü vurguladı. Sertaç Karaalp, ”Hilton Hotel İstanbul Caddesi’ne değer katarken; Müftülük, Adliye gibi yeni kamu binalarının da buraya yapılacak olması bölgeye hareket katacak. İstanbul Caddesi’nin çehresini değiştirecek tüm bu yatırımlar sonunda ben inanıyorum ki bölge 5 yıl sonra İstanbul’un Maslak semti gibi olacaktır” diye konuştu. Tuana Evleri’nin 1. etabında yer alan konutların tamamen satıldığına dikkat çeken Karaalp, 2. etabın satışlarında da yüzde 70 seviyesine geldiklerini belirtti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X