Tuba kırmızısı

Tuba Büyüküstün, başrolünü oynadığı ‘İstanbul Kırmızısı’ filminin tanıtımı için yönetmen Ferzan Özpetek’le objektif karşısına geçti. Çekimde kırmızı bir kıyafet tercih eden oyuncu güzelliğiyle büyüledi.

Tuba kırmızısı

ÜNLÜLERDEN BÜYÜK İLGİ

‘İstanbul Kırmızısı’nın galası ünlü isimlerden büyük ilgi gördü. Filmde ‘Neval’ karakterini canlandıran Tuba Büyüküstün, gala öncesi tanıtım fotoğrafları için Ferzan Özpetek’le kamera karşısına geçti. Çekimlerde kırmızı bir kıyafet tercih eden oyuncu, duru güzelliğiyle büyüledi. Bu çekimden çıkıp filmin galasına katılan Tuba Büyüküstün, bu kez derin yırtmaçlı siyah bir kıyafet giydi.

‘HAMAM’DAN 20 YIL SONRA

Filmin ‘Yazar Orhan’ karakterine hayat veren diğer başrol oyuncucu Halit Ergenç ise galaya yalnız katıldı. Ergenç bu durumu, ‘Bergüzar’ın önemli işleri vardı, o yüzden gelemedi. Yoksa tabi ki eşinin yanında olurdu’ diye açıkladı. Yaklaşık 20 yıl önce ‘Hamam’ filminde Ferzan Özpetek’le çalıştığını hatırlatan Mehmet Günsür de, ’20 yıl aradan sonra yeniden Ferzan’la çalışmak gerçekten harikaydı’ diye konuştu.

Tuba Büyüküstün, eşi Onur Saylak’la ilgili soruları duyunca röportajı bitirdi.

Büyüküstün, Ferzan Özpetek’le objektif karşısına geçti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X