Tuba’nın gözünden mülteci çocuklar

UNICEF’in 70. yılı nedeniyle aralarında Tuba Büyüküstün’ün çektiği fotoğrafların da bulunduğu ‘70 Yıldır Her Çocuk İçin’ adlı sergi, ilgi gördü.

Tuba’nın gözünden mülteci çocuklar

BÜYÜKÜSTÜN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Aynı zamanda UNICEF İyi Niyet Elçisi olan Tuba Büyüküstün, kendi çektiği mülteci çocuklara ait fotoğrafların da yer aldığı ‘70 Yıldır Her Çocuk İçin’ sergisinin açılışına katıldı. Ankara’daki gecede usta fotoğrafçılar Reza Deghati, Coşkun Aral, Ozan- Oğuz Sağdıç ve Tamer Yılmaz’la yan yana gelen güzel oyuncuya, UNICEF Türkiye Başkanı Philippe Duamelle tarafından teşekkür plaketi verildi.

TEMENNİM ÜLKELERİNE DÖNMELERİ

​Renkli görüntülere sahne olan sergi açılışında konuşan UNICEF Türkiye Başkanı Duamelle, ‘Türkiye, bu kadar fazla mülteciye cömert bir şekilde kucak açıp, onları ağırladığı için takdire şayan çabalar gösteriyor. Temennim bir an önce kendi ülkelerinde barış olsun ki, sağ salim bir şekilde geri dönebilsinler’ dedi. Serginin yıldızı Tuba Büyüküstün de açılışta tebrikleri kabul etti. ​

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X