Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Olay Haber
Olay E-Gazete

TÜED üyeleri için indirim anlaşması

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi, üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmalarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Uludağ Şubesi, üyelerinin sağlık hizmetlerinden indirimli

Bu kapsamda TÜED Uludağ Şubesi ile BURTOM bünyesindeki sağlık kuruluşlarını kapsayan indirim sözleşmesi imzalandı. 

TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars ile BURFİZ ve BURTOM Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erol Kılıç arasında imzalanan protokolle, BURTOM’a bağlık kuruluşların sağlık hizmetlerinden Uludağ Şubesi üyeleri ve birinci derece yakınları yüzde 25 indirimli olarak yararlanabilecek. Erol Kılıç, Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars’ı yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik etti.

TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars da emeklilerin haklarını korumak ve onlara daha iyi bir yaşam standardı sağlamak amacıyla mücadele verdiklerini belirterek, çalışmalara katkı koyan BURFİZ ve BURTOM Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Erol Kılıç’a teşekkür etti.

 


Avatar Seç KAPAT
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bursa dahil
Sıradaki Haber Bursa dahil 64 ilde yapılacak konutların satış tarihi belli oldu!