TÜFAD’da değişim zamanı

Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ, 14 Mayıs’taki kongrede aday olmayacağını açıklarken, göreve yardımcısı Selami Tavukçuoğlu talip oldu…

TÜFAD’da değişim zamanı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Bursa Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu 14 Mayıs’ta TÜFAD Konağı’nda gerçekleşecek. Başkan Sedat Özbağ, kongrede aday olmayacağını açıklayarak, ’24 yıldır TÜFAD’ın içindeyim. Genel merkezde yaptığım görevler dışında da 6 yıldır da Bursa Şube başkanlığını yürütüyorum.

Artık bir değişim zamanı geldiğini düşündüğüm için aday olmayacağım. Gençlerin de önünü açmamız gerekiyor. Görevde olmasam da derneğim için seçilecek arkadaşlarıma her zaman katkı sağlamaya devam edeceğim’ dedi. 

GÖREVDEN KAÇMAYIZ

Ülke ve Bursa antrenörlüğüne bir çok değer kazandırdıklarını kaydeden Özbağ, ‘TÜFAD konağımız çok güzel oldu. Kendi kaynaklarımızla derneğimize bir değer kazandırdık.

Benden sonra yine yönetimde bulunan Selami Tavukçuoğlu aday olacak. Yeni bir heyecanla bu görevi layığıyla yerine getireceğine inanıyorum’ diye konuştu. Tavukçuoğlu da, ‘Üyelerimiz eğer bize teveccüh gösterirse aldığımız bayrağı daha da yukarı çıkarmak için çalışacağız. Bursa çok önemli bir şehir. 56 şubenin arasında en önde yer alıyor. Görevden kaçma şansımız yok’ ifadelerini kullandı. 

OLAY Medya Spor Müdürü Orhan Güney’i ziyaret eden TÜFAD Bursa Şube Başkanı Sedat Özbağ ile kongrede aday olacak Selami Tavukçuoğlu, 14 Mayıs’taki genel kurul toplam 1200 üyenin oy kullanmaya hakkı olduğunu ifade ettiler.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X