TÜGİAD başına Çuhacı geçti

Türkiye Genç İşadamları Derneği’nin (TÜGİAD) yeni yönetim kurulu başkanlığına Rahmi Çuhacı seçildi.

TÜGİAD başına Çuhacı geçti

Dernekten yapılan açıklamaya göre, TÜGİAD 14. ve 15. dönem Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yücelen’in siyasette yer alma kararının ardından TÜGİAD yönetim kurulu başkanlığına oybirliğiyle Rahmi Çuhacı seçildi. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Çuhacı, kendine verilen bu önemli görevi, güçlü bir ekip ve demokratik bir yönetim anlayışı ile yerine getireceğini belirterek, ”TÜGİAD bayrağını tüm çabamızla en üst noktaya taşımaya gayret edeceğiz. Geçmiş yıllardaki bütün TÜGİAD yönetimleri gibi düşünen, düşündüren, proje üreten ve çözüm getiren bir kurum olmak için hizmet etmeye çalışacağız. Dernek olarak başta hükümetimiz olmak üzere, siyasi aktörler ve bürokrasi ile kurduğumuz ilişkilerimizi daha da güçlendirerek yurt içi ve yurt dışı her platformda ülkemizi ve derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz” dedi. Çuhacı, icraat döneminde işsizliğe ve girişimciliğe dikkati çekeceklerini de sözlerine ekledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X